• ÜRÜN
    KATALOĞU
  • 0

Arskar Havalı Fren Debriyaj Sistemleri Yeni Fabrikasına Geçti!

TÜM BLOG YAZILARI
02 Temmuz 2021

Arskar Havalı Fren Debriyaj Sistemleri sağlayıcısı olarak uzun yıllardır 30’dan fazla ülkeye servis ve yedek parça hizmeti sunan fabrikamıza bir yenisini de ekleyerek dünya çapında firmamızın daha çok hizmet verebilmesine imkân sunmaktayız. 2022 yılında yapımını tamamladığımız yeni fabrikamız ile birçok kuruluşa otobüs ve kamyon parçaları üreterek otomotiv sektöründe öncü pozisyonda sizlere hizmet sağlamaktayız.
Toplam 20.000 m2 alana sahip olan yeni fabrika alanımızda 14.000 m2 kapalı alan yer almakta ve havalı fren ve debriyaj sistemleri yedek parça ürünlerini fabrikamızda üreterek siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız. Lider pozisyonda yer alan firmamız dünya çapında pek çok dağıtım ortağı ile birlikte çalışmalar yürütmekte ve müşteri memnuniyetini sağlamaktadır.
Sizler de kamyon ve otobüs parçaları için Arskar Havalı Fren Debriyaj Sistemleri olarak bizlerle iletişime geçebilir ve yedek parça ihtiyaçlarınızı ya da servis sağlayıcısı ihtiyaçlarınızı kurumumuzun iş birliği ile gerçekleştirerek sorunsuz hizmet anlayışını kendi müşterilerinize sunabilirsiniz.

  • 9